Tilintarkastus


Tilintarkastukset suorittaa KHT-tilintarkastaja Mika Suoranta, joka työskentelee tilintarkastuksiin erikoistuneessa sisaryhtiössä Tarkastus-Ilmarinen Oy. Tilintarkastajaksi tulee valita "KHT Mika Suoranta" eikä yhtiötä. Tämä siitä syystä, että itse yhtiötä ei ole rekisteröity tilintarkastusyhteisöksi. Laskutus tapahtuu toki yhtiön nimissä ja saatte normaalin alv:llisen laskun.


Jos harkitsette tilintarkastajan valintaa, Teidän tulee ehdottomasti ennen valintaa ensin ottaa yhteyttä yksityiskohdista sopimista varten. Tilintarkastusalan standardit edellyttävät tarjottuun toimeksiantoon perehtymistä ja arvioimista, voiko tehtävän ottaa vastaan.


Mikalla on monipuolinen kokemus tilintarkastusalalta, sekä yksin että isossa tiimissä toimien. Tarkastuskohteet ovat vaihdelleet yhden henkilön pöytälaatikkofirmasta pörssiyhtiöön ja asunto-osakeyhtiöistä yhdistyksiin. Pitkästä kirjanpitokokemuksesta on myös apua etenkin PK-yritysten tarkastuksessa. Mika on kauppatieteiden maisteri 1993, KLT-kirjanpitäjä 2000, KHT-tilintarkastaja 2001, Tili-Ilmarisessa 1994 alkaen, vuosina 1996-2007 myös tilintarkastajana PricewaterhouseCoopers Oy:ssä (entinen Salmi-Virkkunen-Helenius Oy) ja itsenäisenä pk-yrityksiin keskittyvänä tilintarkastajana vuodesta 2007.(c) Tili-Ilmarinen Oy 2018
web development by bryant smith